Burlesque workshop 

Wat is Burlesque nu precies? Burlesque komt van ‘Burla’ wat grap, humor of zelfspot betekent. Neem jezelf niet al te serieus! Het draait niet alleen om verleiden, humor staat centraal.
Vier het vrouw zijn in al haar facetten! Burlesque is voor elke vrouw!

Wat houdt de Burlesque workshop in?

Aan het begin van de workshop laat de professionele dansdocente een demonstratie zien over wat je in 1.5 uur allemaal leert. 
Je leert een teasende choreografie. Denk aan de bekende film Burlesque van Cher en Christina Aguilera met ‘Express’ en ‘Show me How you Burlesque’. 
We maken de workshop af met een glove striptease en stocking shake! The Battle of Burlesque! De bride to be krijgt uiteraard een teasend prijsje!

Uitermate geschikt voor vrijgezellenfeesten, vriendinnen uitjes, of als teamuitje!

Prijs €26,- excl BTW  per persoon
*Boekbaar vanaf zes personen.

 

- Professionele dansdocente
- Laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk

- Humor staat centraal

- Altijd kleding en accessoires aanwezig

- Welkomstdrankje en certificaat van deelname inbegrepen

- Mogelijkheid tot filmen (voor de bruid als aandenken)

Vaste locaties: Alkmaar, Haarlem, Schagen en Amsterdam! 

Recensie van Kelly over de Burlesque workshop:

"In juni 2022 met collega's een Burlesque workshop gevolgd. Wat een geweldige middag hebben wij gehad! Natuurlijk is het best spannend om met collega's en onbekenden de 'Diva' in jezelf naar boven te halen. Dus zorgde Cerise ervoor dat wij op ons gemak werden gesteld. Ik kijk zeker met een glimlach terug op een super geslaagd uitje!"


Recensie van Alice over de Burlesque workshop:
'Ik heb Cerise enkele jaren geleden voor het eerst ontmoet bij het vrijgezellenfeest van mijn schoonzus. Het was toen voor vrijwel alle dames even een drempeltje, maar Cerise wist iedereen snel op hun gemak te stellen en binnen een fijne sfeer ons de kunst van het verleiden te leren. Dit jaar heb ik nogmaals de burlesque workshop gevolgt. Dit keer met een vriendinnengroep in leeftijden van 28 tot 74. We werden ontvangen met bubbels en boa's waardoor de sfeer direct goed was. Er werd gegiegelt, gelachen en verleid. Over de inhoud van de workshop zal ik niet te veel verklappen, maar mijn man was blij verrast met met alle nieuwe verleidelijkheden'.

Recensie van Nathalie over de Burlesque workshop Taste The Tease.
'Voor het vrijgezellenfeest van mijn beste vriendin een workshop bij Cerise Noire gedaan. Onze groep bestond uit diverse types meiden maar Cerise wist iedereen op hun gemak te stellen en om te toveren tot een Burlesque Vamp! Echt een aanrader.'