Sensuele boudoir fotografie is een basisbehoefte zeker nu!

Als je de Bureau Burlesque studio binnenloopt stap je uit je rol als moeder, echtgenote, studente of welke dan ook.
Dit is jouw moment!

We vrouwen zijn altijd maar aan het rennen en vliegen voor anderen en vergeten daarbij compleet onszelf. De laatste twee jaar hebben de prikkels van buitenaf plaats gemaakt voor de prikkels vanuit onszelf en dat kan behoorlijk confronterend zijn. Boudoir fotografie laat je aarden. Het is classy, tijdloos en chique. Het zal je zelfbeeld na de fotoshoot doen veranderen. Je kijkt anders naar jezelf. Met een trotse en zelfverzekerde blik. Jij bent prachtig.

De Bureau Boudoir Fotostudio zit gevestigd in Schagen en beschikt over meerdere thema’s. De expertise van Cerise Noire ligt bij retro, vintage, pinup, nude en kink.

Eigenaresse Cerise Noire beschikt over verschillende tools zoals visagie, haarstyling en poseer tips & tricks door de poses portfolio met kant en klare poses van de modellen die voor jou een fotoshoot zijn aangegaan.
Doordat Cerise Noire zelf jarenlange danservaring heeft als o.a Burlesque performer (FR,DU, MA en andere internationale podia), weet Cerise the do’s en don’t op het gebied van poseren en mimiek.

Deze tools zet Cerise Noire in om jou een totale make- over geven zowel innerlijk als uiterlijk. Het begint allemaal aan de binnenkant.

Book your Boudoir Fotoshoot at Bureau Burlesque


Boek de 'Old Hollywood' set

Een prachtige vintage set met authentieke kaptafel, Burlesque waaiers, bloemen, kussens, zachte stoffen, mooie fauteuils en accessoires zoals parfum verstuivers, parelkettingen en echte vintage peignoirs.
Je kunt jouw voorkeur in deze set aangeven. Wil je de zwart met petrol set of the rood met roze set.
Je voelt je gegarandeerd een echte diva die jij ook bent!

-Add some lipstick and conquer the world 'Coco Chanel'


Boek de 'Pink Desires' set

Een prachtige zachte set in de kleur roze. De set komt samen met kussens, waaiers, een zacht blauwe chaise longue, accessoires en veel meer!

- Darling you are magic-


 Boek 'The Gossip Room' set.

Met deze set stap je terug in de tijd, een jaren vijftig set met Bordeaux rode achtergrond met zwarte tule gedrapeerd voor het knusse en intieme gevoel. Verschillende accessoires zoals kussens, een echte vintage telefoon, kleden, doeken en veel meer.
Deze set kan heel zacht en of pinup ogen maar we kunnen deze set ook op spicen voor iets meer durf en kink.


- Good girls go to heaven bad girls go everywhere- 'Mae West'

Boek de 'Playfull Pinup set' als je de Femme Fatale in jezelf naar boven wilt halen.

Ook prima te boeken als commerciële fotoshoot of juist voor kink en alt.
Soms is 'Less simpelweg More'

-Ohh honey I am no Angel- C.N

Model en klant Miss Killer Queen
The Red Room Set
Old Hollywood Set
Old Hollywood Set

Recensie van Susanne- " Ik heb een klassieke fotoshoot gedaan bij Cerise, ze gaf hele fijne aanwijzingen, ik voelde me meteen op m'n gemak, en de props en het decor is geweldig. Zeker een aanrader!"

The Red Room
The Red Room
Pink Desires set
Pink Desires set
Old Hollywood Set Zwart/ Wit
Old Hollywood Set Zwart/ Wit