Woensdagavond 25 oktober van 19.30- 21.00 uur in Schagen.
'Maak je eigen pasties workshop- de handtekening binnen Burlesque.

Op woensdagavond 25 oktober, van 19.30 tot 21.00 uur, nodigt Bureau Burlesque je uit voor een bijzondere en creatieve workshop in onze privé studio in Schagen. Tijdens deze workshop krijg je de kans om je eigen pasties te creëren - die betoverende, versierde tepelbedekking die synoniem is met de wereld van burlesque. 

Of je nu geïnspireerd bent door de klassieke burlesque-look met kwastjes en glinsterende rhinestones of een meer eigentijdse en glamoureuze uitstraling zonder de kwast, deze workshop biedt jou de ruimte om je creatieve visie tot leven te brengen- de keuze is aan jou!

Onder de begeleiding van Cerise Noire, de eigenaresse van Bureau Burlesque, zul je stap voor stap leren hoe je je eigen pasties kunt ontwerpen en maken.

Deze workshop is voor alle niveau's. Ben je nieuw in de wereld van Burlesque dan is deze workshop absoluut waardevol!
Heb je al meer ervaring en wil je leren hoe je jouw outfit en daarmee jouw persoonlijke stijl kunt verfijnen dan is dit een nodige toevoeging aan je persona!

Zet 25 oktober in je agenda en kom naar de privéstudio van Bureau Burlesque in Schagen voor een avond vol creativiteit en zelfexpressie. Het wordt een geweldige gelegenheid om je artistieke kant te ontdekken en je eigen persoonlijke touch toe te voegen aan de wereld van burlesque. Kom en creëer jouw unieke pasties en laat je verbeelding de vrije loop!

De workshop is inclusief alle benodigde materialen om te kunnen starten!
Investering: 25,- per persoon.

Klik op onderstaande link om een email te sturen en je aan te melden.

Woensdagavond 1 november van 19.30- 21.00 uur in Alkmaar
'Work your (T)Assel workshop met Burlesque performer Far Fortune.

Op woensdagavond 1 november verwelkomt Bureau Burlesque je om deel te nemen aan de verleidelijke workshop over Asselen, gegeven door niemand minder dan Fae Fortune. Asselen, is een kunstvorm waarbij je jouw heupen en billen in beweging brengt terwijl je pasties met kwastjes draagt.
Het is een ultieme uitdrukking van zelfvertrouwen, sensualiteit en plezier, en Fae Fortune is de perfecte gids om je in deze wereld te introduceren.

De workshop begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur, waarbij Fae Fortune je meeneemt op een reis door de geschiedenis en de techniek van tasselen. Je zult leren hoe je de kunst van het Asselen beheerst.|
Of je nu een doorgewinterde performer bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en sensuele ervaring, deze workshop is geschikt voor alle niveaus.

 

Dus waar wacht je nog op? Markeer 1 november in je agenda en kom naar Bureau Burlesque voor een onvergetelijke avond vol plezier en zelfontdekking. Of je nu komt om te leren, te ontspannen of gewoon nieuwe mensen te ontmoeten, de Assel workshop met Fae Fortune belooft een avond te worden die je niet snel zult vergeten.

Je kunt pasties op de avond zelf bij de eigenaresse van Bureau Burlesque voor 20,- euro per paar kopen. Of doe mee met de 'Maak je eigen pasties workshop' op woensdagavond 25 oktober van 19.30- 21.00 uur in onze privé studio in  Schagen.

Ticket voor Assel workshop Fae Fortune

Boek hier jouw ticket voor de tassel workshop op 1 november van 19.30- 21.00 uur in Alkmaar
Locatie: De Oever, Amstelstraat 1, 1823 EV Alkmaar

ticket voor Assel workshop

€ 30,00

  • Beschikbaar
Workshop: 'Het terugtrekken van de zintuigen' 
Sensuele yoga, meditatie en cacao ceremonie.
Datum 2 november van 19.30- 21.00 uur 
Privé studio in Alkmaar, definitieve locatie ontvang je na inschrijving.

Bureau Burlesque heeft de workshop 'Het terugtrekken van de zintuigen' ontwikkelt voor alle vrouwen die meer connectie willen voelen met hun sensuele en seksuele zelf en hun zelfbewustzijn willen vergroten.
Dit workshop is gericht op Sensuele yoga en heeft daarmee een  holistische benadering: het gaat over het belichamen van jezelf en jouw vrouwen lichaam.
De oefeningen helpen om jouw lichaam te laten ontspannen en daardoor vrij te maken; waardoor je lichaam een heerlijke plek van zijn wordt.
Dit zullen we doen door ons te richten op: ademhaling, meditatie, ontspanning van het gehele lijf met nadruk op de bekkenbodem, onderrug en schouders. Tijdens elke workshop komen juist die houdingen aan bod waaronder om energie vrij te maken waardoor jouw sensualiteit gaat stromen.
We behandelen deze avond het thema 'Het terugtrekken van de zintuigen'.
Daarnaast zullen we de herfst vieren met een prachtige meditatie die gericht is op de levensvragen: oogsten, dankbaarheid, loslaten en reflectie onder het genot van een cacao ceremonie.

Er is beperkt plaats, zes plekjes. Bureau Burlesque staat voor een veilige omgeving en voor persoonlijke aandacht.

Laat de herfst jouw omarmen en schrijf je hieronder in. 
Voor meer informatie mail naar info@bureauburlesque.com

Ticket: het terugtrekken van de zintuigen

Het adres is Aragonstraat 25 in Alkmaar (Daalmeer)

€ 30,00

  • Beschikbaar


Burlesque Stocking Strip Hooraa

14/12/2023 van 19.30- 21.00 uur

Welkom bij de opwindende wereld van de Burlesque Stocking Tease! Deze workshop is speciaal ontworpen om alle vrouwen de mogelijkheid te bieden om hun innerlijke godin los te laten. Gedurende twee uur zullen we je meenemen op een reis van zelfontdekking, sensualiteit en zelfvertrouwen.

Burlesque is een kunstvorm die bekend staat om zijn tikkeltje provocerende en verleidelijke karakter. Het draait allemaal om het vieren van je vrouwelijkheid en het omarmen van je unieke schoonheid. 

Tijdens de workshop zullen we ons voornamelijk concentreren op het gebruik van kousen om je verleidelijke kant te benadrukken. We zullen je leren hoe je deze sensuele kledingstukken op een elegante en verleidelijke manier kunt dragen en uitdoen. Van het langzaam omhoog trekken van de kousen tot het plagen van je publiek met elke beweging, je zult de kunst van het verleiden beheersen. 

Naast het fysieke aspect gaan we van binnen naar buiten toe werken, Bureau Burlesque gelooft dat elke vrouw een godin is en het is tijd om dat te laten zien aan de wereld!

Deze workshop is bedoeld voor vrouwen van alle leeftijden, vormen en maten. 

Praktische info:
We werken met kousen zonder plakrond en dit heeft een reden, dit zal Bureau Burlesque uitgebreid toelichten tijdens de workshop, leer de etiquette van de kousen en jarretels. 
Heb je eigen kousen en jarretels, neem deze dan s.v.p mee. Heb je dat niet, geen probleem geef dan je maat door dan regelt Bureau Burlesque deze voor je.

Locatie: De Oever, Amstelstraat 1, 1823 EV in Alkmaar.

Burlesque Stocking Strip Hoora Workshop 14 December

De prijs van 27.50,- euro is per persoon, dit is inclusief btw

Locatie: De Oever, Amstelstraat 1, 1823 EV in Alkmaar.

€ 27,50

  • Beschikbaar