Vleer is een getalenteerde performer en gast docente bij Bureau Burlesque: 

Vleer danst van kinds af aan en heeft haar wortels in Salsa, House en Hip Hop. Ze is  verliefd geworden op Tribal Fusion Bellydance toen zij een video van Rachel Brice in actie zag toen zij naar nieuwe dans inspiratie zocht en die heeft ze zeker gevonden

 

In 2008 begon Vleer lessen te volgen bij Renate Bakker aka Maya Acid  en in 2009 ging ze verder als leerling van Tjarda van Straten. 

Niet lang daarna begon Vleer Europa af te reizen omleggen en workshop te volgen bij verschillen artiesten met name: Hilde Cannoodt, Anasma, Illan Riviere, Violet Scrap, Rustiqua, Piny Orchidaceae and Orchidaceae Tribal.

 

Samen met Annelies Jansen heeft Vleer in 2012 She Beckons opgezet; een fusion bellydance duo met een darker randje.

 Vleer heeft het niet alleen bij dansen gehouden en volgde een wekelijkse StageLab course met een eigen focus op Butoh tijdens haar opleiding ArtScience op de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten en Koninklijke Conservatorium in Den Haag van 2009 tot 2011.

En was ook onderdeel van HipSick Unusual Theatre van 2013 tot 2016.

In 2015 keerde Vleer weer terug op het implementeren van Urban dans stijlen in haar dans en heeft een meer experimentele benadering op bewegingen en dans verkregen door middel van het deelnemen aan dans battles en een samenwerking aan te gaan met Marco Menezes aka Obelixx voor verschillende projecten en producties.